Still Update #1

Still Update #1

Assalamualaikum dan Salam Ukhuwah kepada semua yang membaca blog aku. Entri hari ni aku nak merapu-rapu sikit. Arghhhhh, deymmmm. Aku dah m...
Pembalut Hadiah yang Cool

Pembalut Hadiah yang Cool

Pembalut hadiah yang super cool and terbaik. Serius boleh digunakkan dalam semua jenis majlis seperti Hari Jadi, dan macam-macam lagi. Kor...
Gempa Bumi di Jepun

Gempa Bumi di Jepun

Gempa bumi yang melanda negara matahari terbit kemarin yang berukuran 8.9 skala ricther yang telah mengakibatkan Tsunami setinggi 10 meter...
Oh! Media FM released!!

Oh! Media FM released!!

Setelah bersiaran secara percubaan lebih kurang dua minggu iaitu bermula pada 1 Mac 2011, hari ini Oh! Media FM secara rasminya bersiara...
iPhone 5 Rumors??

iPhone 5 Rumors??

  Apple telah melancarkan PC tablet mereka generasi ke-2; iPad 2 pada Mac 3 yang lalu. Dengan pelacaran tersebut, Apple telah melakukan peru...
Ada apa dengan Mac 2011??

Ada apa dengan Mac 2011??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Dalam sedar tak sedar kita telah pun ada dalam bulan Mac tahun 2011. Masa yang berlalu memang sangat l...
Google Never Lies

Google Never Lies

Pergi ke Google Home Page . Then type beruk pada search engines and hit enter. See!! Internet never lies. TROLOLOLOL.
Peniru Sejati

Peniru Sejati

Ajoi sedang menduduki ujian bulanan. Oleh kerana semalam Ajoi tak sempat nak study, dia panik kerana tak dapat jawab kertas jawapannya ma...
Oh Facebook nak Tutup??

Oh Facebook nak Tutup??

Assalamualaikum.. Hai guy, Syed sebenarnya not in mood nak tulis entri sekarang, sebab rasa macam nak tidur je sekarang ni. HAHAHA, korang m...
More about iPad 2

More about iPad 2

Powered by Dual Core Processor, the first Dual Core Tablets. wow..9X faster, with graphic performance. Two powerful cores and faster grap...
Bayi Facebook di Mesir

Bayi Facebook di Mesir

Laman sosial Facebook telah terbukti menjadi satu fenomena dalam rangkaian internet di seluruh dunia. Sememangnya Facebook dilihat amat popu...
Teknologi Thunderbolt..

Teknologi Thunderbolt..

Seperti yang diinantikan sebelum ini, hari ini Intel bersama-sama dengan Apple melancarkan teknologi Light Peak yang mana kini secara rasmi...
Oh! Media FM Beta

Oh! Media FM Beta

Oh Media Network..sememangnya cukup popular dengan kreativiti dan cara penyampaian maklumat yang berjaya menarik bejuta pembaca dari golong...
Top 10 Iphone 5 Rumors

Top 10 Iphone 5 Rumors

The iPhone 5 is coming. Well, not just yet, but that’s not stopped the world’s Apple gossip hounds seizing on the smallest slivers of inf...
Kelam Kabut Bayar Saman..

Kelam Kabut Bayar Saman..

Hari terakhir tempoh pembayaran saman semalam bertukar menjadi kelam kabut akibat sistem dalam talian tergendala buat seketika akibat daripa...

COmment

SUBSCRIBE NOW!!

Syed Territory
Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...