Lesen Oh Lesen..

Lesen Oh Lesen..

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Dah lama rasanya Syed tak updated blog yang seba kekurangan ni.. Syed lama tak update bukan sebab ap...
Mengedit HTML..

Mengedit HTML..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pengunjung blog Syed yang masih serba-serbi kekurangan ni.. biasa la, saya budak baru belaj...
Evolusi Teknologi TV

Evolusi Teknologi TV

Memang zaman semakin maju dan canggihkan?? Cuba bayangkan Iphone sudahpun melancarkan Iphone 4 iaitu Iphone generasi ke-4 ...
Oh kenangan Mengusik Kalbu

Oh kenangan Mengusik Kalbu

Assalamualaikum and Selamat Pagi.. alahai, kenapa erk Syed selalu post artikel tetengah pagi buta ni?? Syed pun tak tau kenapa.. maybe idea ...
Google Trick..

Google Trick..

Pernah bukak Google Search Engine?? Mesti la pernah kan?? Kalau sape yang tak pernah guna search engine Google ni memang tak tau la nak haba...
Vavi..

Vavi..

Entri kali ni hanyalah suka-suka and tak ada niat nak mengata, mengutuk or menghina sesiapa sahaja yang masih hidup atau pun yang sudah mati...
P1 Wimax

P1 Wimax

Entri hari ni Syed nak cerita tentang P1 Wimax yang kalau tengok, diorang punya promosi memang sakan giler la..hebat!! Plus.. pakage yang...
Facebook or Twitter..

Facebook or Twitter..

Facebook dan Twitter memang tidak dapat disangkal lagi tentang popularitinya.. mana tidaknya, segenap lapisan masyarakat ra...

COmment

SUBSCRIBE NOW!!

Syed Territory
Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...