Header Ads

Lesen Oh Lesen..

1:35 PM
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Dah lama rasanya Syed tak updated blog yang seba kekurangan ni.. Syed lama tak update bukan sebab ap...Read More

Mengedit HTML..

12:48 PM
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pengunjung blog Syed yang masih serba-serbi kekurangan ni.. biasa la, saya budak baru belaj...Read More

Google Trick..

10:19 PM
Pernah bukak Google Search Engine?? Mesti la pernah kan?? Kalau sape yang tak pernah guna search engine Google ni memang tak tau la nak haba...Read More

Vavi..

1:01 PM
Entri kali ni hanyalah suka-suka and tak ada niat nak mengata, mengutuk or menghina sesiapa sahaja yang masih hidup atau pun yang sudah mati...Read More

P1 Wimax

6:01 PM
Entri hari ni Syed nak cerita tentang P1 Wimax yang kalau tengok, diorang punya promosi memang sakan giler la..hebat!! Plus.. pakage yang...Read More

COmment

SUBSCRIBE NOW!!

Syed Territory
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.