Happy Belated Birthday

Kepada sesiapa yang melawat blog Syed semalam mesti tertanya-tanya kan.. ''eh mamat ni sekejap guna template itu, sekejap gune template ni.. tak da keja betul dia ni''.. Memang semalam sehari search dekat google cari template yang sesuai.. memang ada dua tiga yang bekenan, tapi relax dulu la.. sebab semalam memang Syed sehari tak update blog..

So, hari ni Syed nak tulis entri pasal birthday.. haa.. birthday Syed ke?? No..no..no.. bukan, birthday Syed lambat lagi la.. haha.. So birthday sapa la pulak kan?? Birthday adik Syed yang bongsu..

Majlis ni diadakan di kampung Syed a.k.a rumah nenek ku, sebab hari tu semua sepupu sepapat balik sebab ada majlis sambuatan Maulidur Rasul kat surau Kampung Syed.. so diorang semua balik nak memeriahkan lagi la sambuatan Maulidur Rasul ni.. Habis je program Maulidur Rasul (habis lepas asar) semua berkumpul kat rumah and sambut birthday diorang?? erk kenapa diorang pulak?? Adik Syed dengan sepupu lahir bulan yang sama bulan Feburari, so sambut sekali, sep bajet sikit. hehe.. So Syed just nak wish Happy Belated Birthday  to  my lovley Syarifah Shahriena.. <3

Comel tak adik Syed?? HAHA.. Happy Birthday to you..






Share on Google Plus

About Syed Naqiuddin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment

COmment

SUBSCRIBE NOW!!

Syed Territory
Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...